Shop-in-shop die raakt

Ga verder

In deze digitale wereld mag u niet achterophinken met de online verkoop. Ga mee in het online verhaal en meer, ga verder met een Touchwall. Mix online met offline en breng de e-commerce naar uw winkel. En creëer de voeling met het product. Iets wat de consument vaak over de drempel trekt om een product te kopen. 

Groter productaanbod

Laat klanten zelf bestellingen uitvoeren en de voorraad bekijken. Zo ontdekken ze dat er een veel groter productaanbod bestaat en vinden ze sneller hun gading. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is hen bij te staan met raad en daad.

Contacteer ons

Shop-in-shop die raakt

In deze digitale wereld mag u niet achterop hinken met uw online verkoop

Een beurstool voor alle zintuigen

Horen en zien

Ja, een TOUCHWALL is een echte eyecatcher en trekt daarom de aandacht. Terwijl u een andere klant helpt, is deze tool een ideale eerste informatiebron. U hoort de oh’s  en ah’s spontaan bovenkomen.

Groter productaanbod

De werking is namelijk even makkelijk als een tablet,  waardoor u mensen meteen ziet klikken en ontdekken. Een TOUCHWALL heeft dan ook een hoge aaibaarheidsfactor.

Smaken

Een TOUCHWALL op de beurs wordt door veel mensen gesmaakt. Ze zijn benieuwd en proeven van uw merk.

Contacteer ons

Een beurstool voor alle zintuigen

In deze digitale wereld mag u niet achterop hinken met uw online verkoop

Presentatietool

Presenteren & experimenteren

TOUCHWALLS bewijzen u een dienst, meerdere zelfs. Presenteer uw product door meer details weer te geven, laat klanten interactief experimenten met de mogelijkheden van het product. Geef hen de mogelijkheid om de productfiches af te drukken via een externe printer. Zo krijgt u in één oogopslag een idee van wat ze zoeken.

Contacteer ons

Presentatietool

Advertentietool

Adverteer met onze touchwalls

Wil u heel graag een mooie voorstelling geven van uw straffe reclamecampagnes? Stel ze in als wachtscherm of als doelgerichte strategie om te pronken met uw merk. Door de scherpe beeldkwaliteit komen de beelden nog meer tot hun recht.

Entertainen met video

Een TOUCHWALL kan uw klant ook heel wat plezier doen beleven. Zowel door de content die erop verschijnt als zijn speels karakter. Amuseer uw klanten met een video. Want het moet niet altijd even serieus zijn. 

Contacteer ons

Advertentietool

Get in Touch

en bezoek onze showroom voor meer informatie

Simon Hanssens
+32 493 93 71 87
info@touchwalls.be

Prijsaanvraag