Content & support
op maat

Op maat gemaakte app

Het begint allemaal met een straffe applicatie of een wervende webshop, die u bij ons op maat kan laten maken. Volledig naar wens en behoefte van u en uw klanten. Ziet u een opportuniteit in een nichemarkt? Dan is een specifieke applicatie voor uw TOUCHWALL een ideale manier om deze te verkennen. Of wilt u de verkoop van een nieuwe collectie soigneren? Dan zijn TOUCHWALLS een snelle en doeltreffende manier om resultaat te behalen.

Support dichtbij en van op afstand

Wij laten u niet in de steek, eens onze TOUCHWALL bij u staat te pronken. Wij houden het contact en sturen, net zoals u, uw digitale tool aan met slechts één computer. Ziet u het grootser? De bediening van meerdere TOUCHWALLS blijft even gemakkelijk. Zet dus zoveel TOUCHWALLS als u wil.

Contacteer ons

De flightcase, de ultieme bescherming

Altijd onderweg?

TOUCHWALLS verplaatsen van locatie naar locatie? Bescherm ze dan met een flightcase. Deze metalen kisten met zachte binnenkant zijn ontworpen om uw TOUCHWALLS in op te bergen. Ja, dat leest u goed. De flightcases geven ook een veilige thuis aan 2 stuks en stapelen zich makkelijk op elkaar. Speciaal ontworpen voor uw gemak.

Contacteer ons

De flightcase, de ultieme bescherming

Shop-in-shop

Beurstool

Presentatietool

Advertentietool

Enzovoort...

Get in Touch

en bezoek onze showroom voor meer informatie

Simon Hanssens
+32 493 93 71 87
info@touchwalls.be

Prijsaanvraag