Unleash the possibilities of digital signage

Welkom bij Touchwalls, dé specialist in verkoop en verhuur van interactieve Android Touchscreens. Onze schermen zijn plug & play en geschikt voor diverse omgevingen, zoals bedrijven, winkels, ziekenhuizen, scholen en evenementen. Met Touchwalls zijn de mogelijkheden eindeloos: e-commerce, websites, presentaties, en meer. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze toestellen

Touchwalls Table

Touchwall pack 2023 Tafel 003

Ontdek ons tafelmodel, dat zich onderscheidt van onze andere modellen door zijn liggende oriëntatie, wat ideaal is voor het tonen van videocontent of landschapsfoto's. Dit model is perfect voor het presenteren van portfolio's en diavoorstellingen met veel visueel materiaal. Dankzij zijn lagere hoogte en kantelbaar scherm is het ook zeer geschikt voor scholen, zorginstellingen, ziekenhuizen en meer.

55 inch

Touch

Wi-Fi

Speakers

€ 3.800,00 Excl. BTW

Onze toestellen

Touchwalls Totem

Touchwall pack 2023 Totem 001

Maak kennis met onze bestseller, de Totem: een indrukwekkend touchscreen scherm dat uw doelgroep of bezoekers direct aantrekt met zijn imposante hoogte van 190 cm! Met zijn gestroomlijnde smartphone-vorm is deze Totem niet alleen zeer toegankelijk, maar ook onweerstaanbaar voor zowel jong als oud. Ideaal voor gebruik in winkels, beurzen en talloze andere situaties.

55 inch

Touch

Speakers

Wi-Fi

€ 2.800,00 Excl. BTW

Onze toestellen

Touchwalls Poster

Touchwall pack 2023 Poster 001

Maak kennis met ons draagbare model, perfect voor onderweg. Met zijn lichte gewicht van ... kg en inklapbare voet is dit scherm ideaal voor eenvoudige verplaatsing binnen uw bedrijf, evenement of om mee te nemen naar beurzen. Het is de ideale oplossing voor het tonen van websites, webshops, e-commerce, presentaties en nog veel meer.

43 inch

Touch

Wi-Fi

Speakers

€ 1.350,00 Excl. BTW

Shutterstock 0002

Beurzen en events

Met een informatiezuil activeer en informeer je je publiek op een interactieve, leuke manier.

Touchwall 27265

Winkel of showroom

Met een informatiezuil activeer en informeer je je publiek op een interactieve, leuke manier.

Touchwalls 7852

Onderwijs & zorg

Met een informatiezuil activeer en informeer je je publiek op een interactieve, leuke manier.

Applicatie op maat

Onze experten vertalen jouw wensen naar op maat gemaakt software en content.

Personaliseer uw zuil

De Touchwall bestickeren in uw eigen branding of merkidentiteit? Dit kan, contacteer ons om uw wensen te bespreken. Wij kunnen zelf een ontwerp maken en vervolgens het toestel laten bestickeren.

Kopen of huren

Naast kopen kan je onze touchwalls ook huren. Ook leveren en installeren nemen we voor onze rekening.

Content en service op maat

Bij Touchwalls bieden we op maat gemaakte contentoplossingen voor hoogwaardige interactieve schermen. Ons team ontwikkelt websites, webshops en presentaties die perfect aansluiten bij uw behoeften. Bereik uw doelen en inspireer uw publiek met onze indrukwekkende content. Neem vandaag nog contact met ons op.