Touchwalls 7852

Wie zijn wij?

Touchwalls is een puur Belgisch soft- en hardwarebedrijf dat reeds decennia jaar ervaring op de teller heeft. Vanuit het Kortrijkse zijn wij een verdeler van Android devices die vlot aanspreekbaar is. Geen wachtlijnen, maar een directe lijn met uw vast contactpersoon!

Wij bieden een ongeëvenaarde service en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Naast de hardware kan u bij ons ook terecht voor content. Denk aan website, E-commerce of bestelplatformen, apps, maar ook slideshows, grafische vormgeving etc.

Verfijnde details in beeld

Touchwall pack 2023 Poster 010
Touchwall pack 2023 Tafel 013
Touchwall pack 2023 Tafel 012
Touchwall pack 2023 Tafel 010
Touchwall pack 2023 Totem 005
''

Onze Touchwall werd ons digitaal onthaal, waarbij onze klanten zelf klikken op hun specifieke afspraak, heel intuïtief. Dit zorgt voor ontzorging van ons team, en focus op wat echt telt; reisadvies!

Els Verhoest

Best of Travel

''

Onze Touchwalls zijn het verlengde van onze winkelpunten geworden. Deze digitale schermen ondersteunen ons personeel op vlak van klantenadvies op maat.

Koen Wilssens

Runners lab

''

De combinatie van de Touchwall en de applicatie op maat zorgt ervoor dat ons portfolio van panden en gronden altijd up to date is, zowel op beurzen als in onze kijkwoningen.

Yves Detollenaere

Your Home

Applicatie op maat

Onze experten vertalen jouw wensen naar op maat gemaakt software en content.

Personaliseer uw zuil

De Touchwall bestickeren in uw eigen branding of merkidentiteit? Dit kan, contacteer ons om uw wensen te bespreken. Wij kunnen zelf een ontwerp maken en vervolgens het toestel laten bestickeren.

Kopen of huren

Naast kopen kan je onze touchwalls ook huren. Ook leveren en installeren nemen we voor onze rekening.

Content en service op maat

Bij Touchwalls bieden we op maat gemaakte contentoplossingen voor hoogwaardige interactieve schermen. Ons team ontwikkelt websites, webshops en presentaties die perfect aansluiten bij uw behoeften. Bereik uw doelen en inspireer uw publiek met onze indrukwekkende content. Neem vandaag nog contact met ons op.